m

Smoothie Bar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate tellus justo, at vehicula tortor facilisis sit amet. Aliquam a tortor ac mauris auctor.

m
Image Alt

Услуги

  /  Услуги
m

Подаръци за гости

Изработка на декоративни свещи по индивидуален проект, предназначени за подаръци на гости, подходящи за сватба, кръщене, моминско парти и други специални за Вас поводи.

m

Зарадвай приятел

Зарадвайте приятел с подарък от GANCINI, който ние ще опаковаме, надпишем картичка и изпратим директно до получателя. За Вас остава само да оберете овациите накрая.

m

Напълни отново

Знаете ли, че в любимата Ви свещ GANCINI има още живот и след като изгори? Когато се стопи изцяло, можете да ни върнете съда, в който е излята и да го напълним отново за Вас.

m

Корпоративни подаръци

Изработка на корпоративни подаръци за клиенти и бизнес партньори, изцяло съобразени с идеите Ви корпоративната идентичност на Вашата компания.

m

Ароматно събитие

GANCINI предлага изработка на свещи за декорация на Вашето събитие, съобразени с корпоративната идентичност на Вашата компания и/или с темата на събитието.

m

Тиймбилдинг

Ако искате да организирате един незабравим и по-нестандартен тиймбилдинг за Вашият екип, бихме могли да създадем Workshop по свещолеене специално за Вас.

X