m

Smoothie Bar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate tellus justo, at vehicula tortor facilisis sit amet. Aliquam a tortor ac mauris auctor.

m
Image Alt

Промоционални условия

  /  Промоционални условия

Мили приятели,

И тази година нашата национална промоция  Black Friday на 24.11, 25.11 и 26.11.2023г./ петък, събота и неделя/  ще се проведе и в онлайн магазина на GANCINI. Всички наши клиенти, които предпочитат да пазаруват по този начин, ще могат да се възползват от специалното намаление на голяма част от нашите продукти, достъпни за поръчка на нашия сайт.

В отговор на огромния интерес към Black Friday даваме няколко кратки отговора какво точно може или, съответно, не може да се случи в дните на националната промоция, които представяме тук, за ваше улеснение:

1.  Какво ще се случи на Black Friday?

Всички продукти в категория Black Friday, достъпни за онлайн поръчка в интернет магазина на Gancini в петък, събота и неделя, 24.11, 25.11 и 26.11.2023г., ще се продават на промоционални цени.

2.  Колко време ще трае Black Friday?

3 дни – петък, събота и неделя от 24.11. до 26.11.2023г. включително, от 00:00ч. до 23:59ч. ще можете да направите своята онлайн поръчка на www.gancini.com

3.  Има ли ограничение колко бройки ще поръчам?

НЕ.

4.  Трябва ли аз да ви звъня или вие да ми звъните за потвърждаване на поръчката и как да разбера, че успешно сте получили поръчката ми?

След като приключите поръчката, ще получите автоматичен е-майл от нас за потвърждение, както и обаждане в рамките на 2 работни дни за допълнителни уточнения.

Ако сте го видели, можете да бъдете сигурни, че вашата поръчка е постъпила в системата.

Моля, преди завършване на поръчката, проверете още веднъж дали попълнените телефон, имейл и адрес за доставка са коректните, без грешки.

5.  За колко време ще бъде доставена поръчката, която съм направил на 24.11. – 26.11.2023г.?

Поради очаквания огромен брой поръчки от цялата страна и необходимостта от повече технологично време за тяхната изработка, всички поръчки, приети между 00:00ч. и 23:59ч. на 24.11. – 26.11.2023г., ще бъдат предадени на куриер за доставка в срок до 15.12.2023г.  

6. От коя куриерска фирма да очаквам пратката си?

Ганчини ЕООД изпраща вашите поръчки единствено с куриерска фирма Еконт. Молим за допълнителна информация да се запознаeте с условията за Доставка и Плащане.

Моля, съхранявайте надлежно всички придружаващи пратката документи.

7.  Има ли вероятност поръчката ми, направена на Black Friday, да не бъде изпълнена?

Да. Съществува малка вероятност артикул, поръчан на 24.11. – 26.11. да бъде изчерпан по време на Black Friday. В този случай ще бъдете информирани с имейл или телефонно обаждане, когато започнем да обработваме поръчката ви в дните след Black Buyday и ще ви предложим, ако желаете, да си изберете друг артикул, за който ще ползвате промоционална цена. В случай че не сме в състояние да изпълним поръчката ви или част от нея, ще се опитаме да се свържем с вас по телефон или имейл. Ако не отговорите до 3 дена след обаждането/имейла, ще анулираме поръчката ви служебно.

Възможно е изчерпване на количествата!

GANCINI не гарантира постоянна наличност за целия период на промоцията.

Всички Общи условия и условия за Доставка и плащане, публикувани на www.gancini.com, се запазват за периода на промоцията Black Friday!

 

X